Faciliteiten

Dit paradijs ligt op 7 automin. van het pittoreske onder de rotsen gebouwde dorpje Cotignac of  een kleine 3 kwartier wandelen door het  natuurgebied. Het voert u dan ook langs het bijzondere Middeleeuwse kerkje Notre Dame de Grâces waarvandaan vele prelgrimstochten ondernomen worden naar het klooster St Joseph.

De gerestaureerde Abdij van Thoronet (20 min) is ook interessant om te bezoeken.

Vanuit het huis kunt u eindeloze natuurwandelingen maken, de berg “Le Bessillon” (810 m) ligt vlak achter u.
Vlakbij zijn verschillende mogelijkheden om te zwemmen in een rivier of onder de Cascade bij Le Val “Le Grand Baou”, een sprookje.
U bevindt zich (± 1 uur rij-afstand) precies tussen de Gorges du Verdon met zijn indrukwekkende turquoise meren o.a. Lac St Croix, de Méditerrannée, St. Tropez met de leuke dins- en zaterdagmarkt, Cannes en Nice . Ook het levendige Aix-en-Provence met het beroemde Musée Granet, galeries, elke zaterdag grote Provençaalse markt. Tijd kunnen nemen om te genieten op de zonovergoten gezellige terrasjes met een wijntje en een heerlijk hapje en dan nog wat te slenteren door de eindeloze autoloze straatjes met stille pleintjes met boutiques. Om daarna voldaan terug te keren naar de rust van de Boussarelle.